Hírlevél

ISO 9001

ISO 9001

AKCIÓ!

Minden tartályunkra:

 • KEDVEZMÉNYES KISZÁLLÍTÁS!
 • 24-48 órás kiszállítás igényelhető minden raktáron lévő tartályra!

Naptár

2024. Április
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

TELEFONOS RENDELÉS

S.O.S.

+36-30-904-1979

TELEFONOS RENDELÉS!

SZOLGÁLTATÁSOK

 • Kiszállítás egyeztetett időpontban!
 • Személyes vásárlási tanácsadás!
 • Egyedi tervezés!
 • Tartály telepítés!
 • Tartályok átalakítása!
 • Egyedi szerelvényezés!
 • Szaktanácsadás: bor, pálinka szakterületen is!

NYITVATARTÁS

NYITVATARTÁS

H-CS: 

de. 8.00-12.00

du. 12.30 - 16.30

P: 8.00-12.00

Szo-V: ZÁRVA!

 

Szállító tartályok

Szállító tartályok - pp. és pe. műanyagból, rozsdamentes acélból, acélból!  Szállító tartályok

Szállító tartályok és tartozékaik:

Kiszállítás: egyedi ajánlat alapján KEDVEZMÉNYESEN megoldható!

A műanyag szállító tartályok 2 féle gyártástechnológiával készülnek:

 • hegesztéses eljárás;
 • rotációs öntésű eljárás;

A hegesztéses technológiával készülő tartályok lehetnek álló vagy fekvő kivitelűek, egyedi méretűek. Rendszerint PP. - polipropilén vagy PE. polietilén alapanyagból készülnek, hegesztéses technológiával, azaz a méretre vgott lemezeket egyszerűen összehegesztjük. Az alapanyag választást sokféle szempont befolyásolja, általános feladatokra mindkettő megfelelő. A lemez alapméretek 1000x2000 mm és 1500 x 3000 mm, ezekből próbáljuk a lehető legkisebb hulladék képzésével készíteni tartályainkat. A hegesztet szállító tartályok lehetnek álló hengeres, fekvő hengeres, lapított hengeres (lencse) kialakításúak, ill. kérehtő szögletes kivitel is. Lábbal vagy láb nélküli kivitelben is készülhetnek. Egyedi méretben is kérhető!

A rotációs öntésű eljárás a műanyagok egyik legrégibb alakadó eljárása.  A rotációs öntés előnye a nagyon nagy darabokra is vonatkozó alacsonyab gyártási költség.
A gyártás során kétrészes szerszámot használnak. A szerszámba a számított mennyiségű műanyag por kerül. A két fél összezárása után a szerszámot melegítik, több dimenzióben forgatja a gép. A hő hatására megolvadó műanyag a forgás hatására egyenletesen terül el a szerszám belső felületén. Ha a termék elkészült, kikerül a szerszámból, lehűl, ezt követően kerül sor a nyak , csonkok elhelyezésére, utómunkálatokra. A tartályok csak a megadott méretben készülnek, méret módosításra nincs lehetőség.

Így készülnek az UNITANK jelzésű szállító tartályaink. Ezek fekvő kivitelűek. A fekvő hengeres tartályaink több testből állnak, azaz a 2,5 m3-es alaptartály pozitív-negatív kialakítású végeit egymás mellé sorolva, ill. a végekre egy domború tartály feneket hegesztve készülnek a 2,5-5-7,5-10-12,5 m3-es méretű szállító tartályok. A fekvő hengeres szállító tartályok külső merevítéssel - bordák -, ill. belső merevítéssel készülnek. A belső merevítés 2 féle módon készül.  Alapesetben az egyik merevítés a 2,5 m3-es tartályok végfalaiból képződő belső falak, melyek alul d= ~ 600 mm-es ill. felül d=~ 100 mm-es áttöret van, ezek hullámtörőként is funkcionálnak. A másik merevítés a tartály középső tengelyében végigvezetett támasztó tengely, ez is elhelyezhető akár utólag is. Az UNITANK szállító tartályok alá acél ill. műanyag láb kérhető!

A rozsdanetes acél szállító tartályok AISI 304-es minőségű nemesacélból készül, hegesztéses eljárással. A tartályok lehetnek álló hengeres, fekvő hengeres, ill. szögletes kialakításúak. A hengeres kialakítású tartályok lábbal, belső merevítésekkel, a szükséges hullámtörők beépítésével készülnek. 

Az acéltartályok rendszerint szögletes 2-3 mm falvastagsággal készülő stállítótartályok a szükséges belső merevítésekkel hullámtörőkkel. Egyedi méretben is készülnek.

IBC szállító tartályok 1 m3-es űrtartalommal, szabvány raklappal ( fa, horganyzott, kombi, műanyag), horganyzott ráccsal, szbványos kivitelben készülnek. A kínálatban megtalálható új, felújított, használt-tiszta változatban. Szállításra az ipar széles területén megfelelnak így szállíthatók vele akár élelmiszerek is, de veszélyes anyagok-ADR -szállítására is megfelelőek!

A kisebb tartályok kiszállítását 3,5 tonnás kisteherautóval oldjuk meg, a nagyobb 15-25-50-70-100 m3-es tartályok kiszállítása is megoldható, a gyártás a szállítási méretek figyelembe vételével történik!

Gyártás: Ha nincs raktáron, akkor a tartály típusától és az egyéb megrendelésektől függően 1-3 héttől 5-7 hétig, esetenként 10-14 hét!

Egyedi kívánságokat is teljesítünk.

Egyéb info: +36303834000 vagy info@tartalygyar.hu

Honlap készítés