Newsletter

News

12/01/2018 16:45
Szőlészet és Pincészet Kiállítás 2018. január 24-27.

bor  A SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET technológiájának szakkiállítása 2018 januárban ismét bemutatkozási lehetőséget kínál az ágazat szereplőinek. A szakkiállítással ezúttal is egy időben kerül megrendezésre a hazai legjelentősebb agrárkiállítás, az AGROmashEXPO, társrendezvénye az AgrárgépShow, valamint a kertek, parkok fenntartásának rendezvénye, a MAGYAR KERT.

A SZŐLŐ ÉS BORKULTÚRA LEGJELENTŐSEBB HAZAI SZAKKIÁLLÍTÁSA

Az ágazat pihenőidejében, ideális időpontban kínál átfogó képet a borászati háttériparról hazánk egyetlen szakkiállítása. A borászatok számára a legjobb lehetőség, hogy feltérképezzék az új technológiákat, megoldásokat, szakmai tapasztalatcserét folytassanak.  A kiállítás tematikája a teljes gyártási folyamatot lefedi. Minden termék, technológia és szolgáltatás, ami a borhoz kapcsolódik, bemutatható a kiállításon, sőt az elmúlt évektől már a pincészetek számára is kínálnak bemutatkozási lehetőséget.

A SZŐLÉSZET és PINCÉSZET szakkiállítás alatt is INGYENESEN szállítjuk ki az úszófedeles rozsdamentes tartályokat!

Ha a kiállítási idő alatt feliratkozik hírlevelünkre és rendel legalább 1 db rozsdamentes paraffinos úszófedeles tartályt, akkor 500 cm3 paraffin olajat AJÁNDÉKBA ADUNK a tartály mellé!

Content Management System